علمی-اجتماعی
پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:58 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

خداوند تمام دنیا را افرید وتمامی موهبتها را خلق کرد

 

 و در اختیار موجوداتش مفت و مجانی و قرار داد ان وقت عده ای با ثروتمند شدن هر بلایی سر دیگران مخصوصا کسانی که نیازمند هستند می اورند مانند انواع مسابقات که در بیشتر انها حرمت و حیثیت انسانی زیر پا له می شود و انسان تا سر حد "اگر به حیوانات اهانت نشود" 

 حیوان  به حضیض کشیده می شود.

ما

انسانها چه بلایی که بر سر هم نمی آوریم!!!.

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:55 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 

مقصر ما هستیم به جای این که با دزدها و رشو خواران و... مبارزه کنیم به خاطر پولشان بیشتر به آنها تعظیم می کنیم.

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:54 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 

در ایران یکی از رسم و رسومهای ما اینه که همیشه مورد تعریف و تمجید قرار بگیریم حتی اگر کاری که جزء وظیفه ما به شما ر می رود و حتی در قبال آن دستمزد و حقوقی هم دریافت می کنیم.او انجام نداده باشه بازهم توقع تعریف و تمجید و تشکر را دارد.

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:52 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 

اگر کسی در یک پست و مقام هرچی که باشه مهم نیست فقط کافیه که در سر یک کاری باشه آن وقت یک عده متملق و چاپلوس چنان تعظیم و تکریمش می کنند که بعد از مدتی طرف امر به خودش مشتبه می شود که بابا کسی است آن وقت او نیز برای همه ژست و قیافه می گیرد و خود را تافته جدا بافته می داند.حتی برای افراد خانواده اش.

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:51 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

از بازنشسته های آموزش و پرورش در تدریس استفاده می شود ولی بایستی نام و فامیل کارمند را در لیست حقوقی ذکر کنند یعنی کار را بازنشسته انجام دهد و پول به حساب یک کارمند که همکار یا دوست بازنشسته است و بازنشسته دارد با اسم آن شخص

 

می کند واریز شود که این نیز یک معضل است. اگر آن شخص پول این بازنشسته را ندهد چه ؟

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:49 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 پیامبر ص) می فرماید : مزد کارگر را تا قبل از آن که عرقش خشک شود بپردازید.

چرا کسانی که حق التدریس هستند بعد از 6 ماه کار کردن حقوقشان را دریافت نکرده اند.

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:47 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 

چرا دروغ مصلحت آمیز داریم ؟

چرا کلاه شرعی می گذاریم ؟

آیا در قران کلاه شرعی و دروغ مصلحت آمیز داریم ؟

دروغ بد است یا نه ؟ دروغ خوب و بد داریم؟

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:45 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

 

این نوشته ها شامل حال تمامی کسانی می شود که این کارها را انجام می دهند خواه از مطالب من خوششان بیاید خواه بدشان بیاید.

 

یکی از بدترین دردها این است که معاون یک مدرسه ابتدایی از دانش آموزان

 ابتدایی ده هزار تومن بگیرد و آنها را مبصر صف و مبصر دستشویی و... کند

معاون عزیز با این کار خود می دانی چه به آن کودک  و کودکان دیگرمی اموزی ؟ دزدی، اختلاس، رشوه خواری، دروغگویی و... .

نه با حرف بلکه با عملت بدترین درسها را به جامعه می آموزی.

چند تا از این ده هزار تومنها

 یا بیشتر از آنها آیا این ارزش ر ا دارد که مقام یک فرهنگی را تا این اندازه به گند بکشانی؟

پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 1:30 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

اختلال شخصیت شخصیت چیست؟

 شخصیت یعنی « مجموعه‌ای از رفتار وشیوه‌های تفکر شخص در زندگی روزمره که

با ویژگی های بی همتا بودن ، ثبات (پایداری) و قابلیت پیش بینی»

مشخص می‌شود. از این تعریف چندین نکته قابل استنباط است.

·         بی همتایی و تفاوت : شخصیت یک فرد بی‌همتاست و در عین بعضی

·         مشابهت‌ها ، هیچ دو شخصیت یکسان و همسان وجود ندارد.

·         ثبات داشتن (پایداری) : اگر چه افراد در شرایط و محیطهای گوناگون

·          در ظاهر رفتار متضاد و مختلفی دارند، ولی در طول زمان (مثلا چندین دهه)

·          رفتار و واکنش و همچنین شیوه تفکر آنها دارای یک در ثبات نسبی دائمی است.

·         قابلیت پیش بینی : با توجه کردن و مطالعه رفتار و نوع تفکر اشخاص

·         می‌توان سبک رفتاری و تفکری افراد را با احتمال زیاد پیش بینی کرد.

قابلیت پیش بینی رفتار با «ثبات در رفتار» رابطه متقابل دارد

چهار شنبه 28 فروردين 1392برچسب:, :: 5:15 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

مظفرالدين شاه، چهارمين وليعهد ناصرالدين شاه، پنجمين فرزند ذكور او و پنجمين پادشاه سلسله‌قاجار محسوب مي‌شود.1 او در 1231 ش. در اوايل سلطنت پدرش ناصرالدين شاه به دنيا آمد و مانند سه فرزند ذكور ديگر او كه بلافاصله پس از تولد، به عنوان وليعهد شاه معرفي شدند و در طفوليت در گذشتند، در 5 سالگي به ولايت عهدي برگزيده شد. مظفرالدين ميرزا پس از انتخاب شدن به وليعهدي طبق رسوم قاجار كه از زمان فتحعلي شاه معمول بود، به پايتخت دوم ايران، تبريز فرستاده شد و قريب 40 سال در اين شهر ماند تا اينكه پس از كشته شدن ناصرالدين شاه در 1275 ش. در سن 44 سالگي به سلطنت رسيد. از زمان كشته‌شدن ناصرالدين شاه تا جلوس مظفرالدين شاه به تخت سلطنت 40 روز به طول انجاميد و طي اين مدت ميرزا علي اصغرخان اتابك ـ امين‌السلطان ـ آخرين صدراعظم ناصرالدين شاه اداره امور كشور را به دست داشت.
مظفرالدين شاه در سال اول سلطنت خود امين‌السلطان را از مقام صدارت عزل كرد و پيشكار سابق خود ميرزا علي خان امين‌الدوله را به جاي وي به صدارت برگزيد، ولي امين‌الدوله كه افكار تجددخواهي و غرب‌گرائي داشت از ابتداي زمامداري خود با مخالفت علما مواجه شد و بعد از شش ماه از صدارت كناره‌گيري كرد. مظفرالدين شاه پس از امين‌الدوله، محسن‌خان مشيرالدوله را به صدارت انتخاب كرد، ولي صدارت او هم بيش از سه ماه به طول نينجاميد و مظفرالدين شاه مجدداً امين‌السلطان را به صدارت برگزيد.

سفرهاي پرهزينه مظفرالدين شاه
مظفرالدين شاه مانند پدرش مشتاق سفر به فرنگستان ـ اروپا ـ بود و مانند او به دشواريهاي تامين هزينه سفرها اعتنا نمي‌كرد. روز 23 فروردين 1279 وي اولين سفر پرهزينه خود را به كشورهاي اروپايي آغاز كرد. شاه كه چهارمين سال سلطنت خود را پشت سر مي‌گذاشت، شديداً علاقه‌مند بود كه به تقليد از پدرش سفري به ?فرنگستان? برود ولي با خزانه خالي، امكان تامين هزينه چنين سفري فراهم نبود، تا اين كه روز 9 بهمن 1278 امين‌السلطان (اتابك اعظم) صدراعظم وقت، كه براي دومين بار با وعده تامين مخارج سفر شاه به اين مقام منصوب شده بود، قراردادي براي دريافت 23 ميليون و پانصد هزار روبل قرضه از روسيه امضا كرد و عايدات گمركات ايران را كه ممر اصلي درآمد خزانه بود در ازاء آن به وثيقه گذاشت. با دريافت اين قرضه مقدمات سفر مظفرالدين شاه به فرانسه فراهم شد و موكب ملوكانه با جمع كثيري همراه كه خود امين‌السلطان در راس آنان قرار داشت در روز 23 فروردين سال 1279 راهي اروپا شد.
اولين سفر مظفرالدين شاه به اروپا هفت ماه به طول انجاميد و در اين مدت پنجمين پادشاه قاجار از كشورهاي روسيه و اتريش و سوئيس و آلمان و بلژيك و فرانسه و در راه بازگشت از تركيه عثماني ديدن كرد. مظفرالدين شاه مي‌خواست از انگلستان هم ديدن كند كه به علت مرگ ملكه ويكتوريا و سوگواري دربار انگليس برنامه اين مسافرت لغو شد. از وقايع مهم اين سفر سوءقصد به جان مظفرالدين شاه در پاريس بود، كه ضارب در كار خود توفيق نيافت و آسيبي به مظفرالدين شاه نرسيد. سفر مظفرالدين شاه به اروپا كه بخش اعظم قرضه دريافتي از روسيه صرف آن شد كمترين ثمره سياسي يا اقتصادي براي ايران نداشت. وي در بازگشت از اين سفر امتياز نفت جنوب ايران را با شرائطي سهل به يك سرمايه‌دار انگليسي به نام ?ويليام نكس دارسي? واگذار كرد تا ممر عايدي تازه‌اي براي تامين مخارج دربار و مسافرتهاي بعدي خود به اروپا فراهم آورد.دو سال بعد، مظفرالدين شاه هوس سفر پرهزينه ديگري به فرنگستان كرد. وي بعد از دريافت قرضه جديدي به مبلغ ده ميليون روبل از روسيه و اعطاي امتيازات تازه‌اي در شمال ايران به روس‌ها عازم فرنگستان شد. دومين سفر مظفرالدين شاه به اروپا كه در 22 فروردين 1282 آغاز شد شش ماه به طول انجاميد و در اين مدت مظفرالدين شاه از اتريش و آلمان و بلژيك و فرانسه و انگلستان و ايتاليا بازديد كرد. مقصد نهائي مظفرالدين شاه در اين سفر انگلستان بود.
در جريان دومين سفر مظفرالدين شاه به اروپا نارضايي عمومي در ايران بالا گرفت و مظفرالدين شاه بعد از بازگشت از اين سفر مجبور شد امين‌السلطان را از كار بركنار و هيئتي مركب از پنج وزير براي اداره امور مملكت تعيين نمايد. عنصر شاخص اين هيئت عين‌الدوله داماد مظفرالدين شاه بود كه وزارت داخله را به عهده داشت و يك سال بعد با اين مأموريت كه هزينه سفر سوم شاه را به اروپا تامين نمايد، به مقام صدراعظمي منصوب شد. روس‌ها و انگليسي‌ها ديگر حاضر نبودند وام تازه‌اي به ايران بدهند و عين‌الدوله براي تامين هزينه سفرشاه، مسيونوزبلژيكي را كه به تازگي براي اداره امور گمركات ايران استخدام شده بود با اختيارات فوق‌العاده‌اي مأمور افزايش درآمد گمركات نمود. فشار به تجار براي افزايش حقوق گمركي بر نارضايي عمومي افزود و هنگامي كه مظفرالدين شاه در خرداد ماه سال 1284 شمسي سومين سفر خود را به اروپا آغاز كرد زمينه براي قيام عمومي در ايران فراهم شده بود.
مسافرت سوم شاه به اروپا روز 16 خرداد 1284 آغاز شد و 4 ماه به طول انجاميد. اين سفر نيز متعاقب دريافت يك وام 290 هزار ليره‌اي از بانك شاهي انگليس عملي شد. شاه يك سال پس از پايان سفر سوم خود در روز 13 مرداد 1285 در بستر بيماري فرمان مشروطيت را كه متضمن ترتيبات تشكيل مجلس بود امضا كرد و روز 14 مهر ماه همين سال اولين دوره مجلس شوراي ملي در حضور شاه افتتاح شد. مظفرالدين شاه نخستين قانون اساسي ايران را كه در دوره اول مجلس تنظيم شده بود روز هشتم دي ماه 1285 امضا كرد4و ده روز بعد در 18 دي 1285 درگذشت.
مظفرالدين شاه از جمله پادشاهان نالايق ايران بود. در دوران حكومت وي اقتصاد ايران به ورشكستگي كامل رسيد و بسياري از منابع طبيعي، راهها و معادن كشور به بيگانگان واگذار شد. ولخرجي‌ها و بذل و بخشش‌هاي بيجاي شاه، خزانه كشور را خالي كرد. دريافت وامهاي سنگين با شرائط سخت از روسيه يا دولتهاي اروپائي و سپس واگذاري امتيازات متعدد اقتصادي به آنان در تمام طول دوران سلطنت 10 ساله مظفرالدين شاه قاجار ادامه داشت. گراني، تورم، كمبود نان و ارزاق، تصرف املاك مردم توسط نزديكان شاه و ظلم دولتهاي منتخب وي عليه مردم، جامعه را به ستوه آورده بود.
شاه در اكثر سالهاي حكومتش بيمار بود و اداره امور كشور در اين مدت عمدتاً بر عهده امين‌السلطان،امين‌الدوله و عين‌الدوله، صدراعظم‌هاي وي بوده است.
مظفرالدين شاه مانند پدرش ناصرالدين شاه سفر سفرنامه نوشت. اولين همسر او ام‌الخاقان دختر ميرزا تقي‌خان اميركبير بود كه محمدعلي شاه قاجار حاصل اين ازدواج بود. به هنگام فوت مظفرالدين شاه از وي 18 دختر و 6 پسر به نامهاي محمدعلي ميرزا، ملك‌منصور ميرزا شعاع‌السطنه، ابوالفتح ميرزا سالارالدوله، ابوالفضل‌ميرزا عضدالسلطان، حسنعلي‌ميرزا نصرت‌السلطنه و ناصرالدين ميرزا ناصري باقي ماند.

    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 273
بازدید دیروز : 1282
بازدید هفته : 2764
بازدید ماه : 6794
بازدید کل : 3582232
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>