علمی-اجتماعی
جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 21:48 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

کلدوین جب انگلیسی  سرپرست سازمان ملل از 24 اکتبر1945 – 2 فوریه سال 1946

تا زمان انتخاب تریگوی هال ودان لای

تریگوی هال ودان لای نروژی 2 فوریه 1946 – 10 نوامبر 1952 استعفا داد.

داگ هامر شولد سوئدی  1 آوریل 1952 – 18 سپتامبر 1961 بر اثر سانحه هوایی در رودزیا

زامبیا درگذشت.

اوتانت (یو.تانت) برمه ای 20نوامبر 1961 -21 دسامبر 1971

دو دوره دبیر کل بود .

کورت والد هایم اتریشی  اول ژانویه 1972  - 21 دسامبر 1981

دو دوره دبیر کل بود.

خاویر پرز دوکوئیار پرویی اول ژانویه 1982 – 21 دسامبر 1991

دو دوه دبیر کل بود.

پطرس پطرس غالی مصری اول ژانویه 1992 – 21 دسامبر 1996

کوفی عنان غنایی اول ژانویه 1997 – 21 دسامبر 2006

محمد البرادعی مصری اول ژانویه 2007 – 21 دسامبر 2011

بان کی مون کره ای (کره جنوبی) اول ژانویه 2012  تاکنون

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:44 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 بی‌ بی‌ سی چندی پیش در یک گزارش از آلیس در سرزمین عجایب رمزگشایی کرده و نوشته در این

رمان مصرف مواد مخدر را ترویج شده و آلیس در موقعیت های مختلف از مواد استفاده کرده و ... استدلال

هم این بوده که در زمان نگارش رمان، تریاک، ممنوع نبوده است.


حالا ما چهره واقعی شخصیتهای کارتونی به ظاهر دلربا و دوست‌ داشتنی اما در باطن کثیف و بد طینت

و زشت سیرت را برای کاربران محترم  افشا میکنیم. بر این اساس تمامی این شخصیت ها تا

اطلاع ثانوی ممنوع التصویر هستند بجز نمایش در شبکه ورزش و رادیو پیام!

 

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:34 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

1 - پوسته پوسته‌های سفید چی می‌گن..؟

شوره سر همان پوسته پوسته‌های سفید مو است و پزشکان نیز هنوز در مورد علت اصلی ایجاد ‌آنها مطمئن نیستند، اما یک فرضیه در این رابطه وجود دارد و‌ آن این است که شاید در اثر رشد بیش از حد قارچ‌ها در سر ایجاد می‌شوند. از طرفی شاید خشک شدن یا چرب شدن بیش از حد پوست یا شامپو کردن زیاد و یا عدم شامپو کردن باعث بروز شوره شود. اگزما یا پسوریازیس نیز می‌تواند از عوامل ایجادکننده این حالت در سر باشد. شوره علاوه بر اینکه در ظاهر موی سر تغییراتی ایجاد می‌کند، با خارش شدید نیز می‌تواند همراه باشد که آزاردهنده است.
درمان این پوسته‌های سفید

شوره سر همان سلول‌های مرده پوست است. برای کاهش میزان آنها باید روزانه از شامپوهای ضد شوره استفاده کنید. اجازه دهید شامپو به مدت 5دقیقه روی سر شما بماند و سپس خوب آبکشی کنید. شاید لازم باشد چندین شامپو را امتحان کنید تا متوجه شوید که کدام یک برای موهای شما کارآیی بیشتری دارد. اگر یک شامپو اثر نداشت، شامپوی دیگری را امتحان کنید. اگر در نهایت هیچ شامپویی موثر نبود، با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید.


2 -
شامپو کردن روزانه و بیش از حد باعث بروز سبوره می‌شود

شوره زردرنگ نشانه چیست؟

وقتی پوسته‌های سر زردرنگ و چرب باشند، بدین معناست که به نوعی بیماری سبوره مبتلا شده‌اید. در این بیماری پوست متورم می‌شود و وقتی اتفاق می‌افتد که غدد چربی صورت و پوست سر بیش از حد ترشح می‌کنند. این بیماری ارتباط نزدیکی با هورمون‌ها، قارچ‌ها و حتی مشکلات عصبی دارد. نحوه درمان آن نیز همانند شوره معمولی است و باید از شامپوهای ضدشوره استفاده شود. در موارد حادتر باید با تجویز پزشک داروهای ضدقارچ و استروئیدها مصرف شود.


3 -
ریزش 100تار مو در طول روز طبیعی است

شاید ریزش موهایتان بیشتر از آن چیزی باشد که فکر می‌کنید.
هنوز اندازه‌گیری دقیقی در این زمینه صورت نگرفته است. اما کارشناسان و پزشکان معتقدند ریزش 100تار مو یا بیشتر درطول روز مساله نگران‌کننده‌ای نیست و اصلا بدین معنا نیست که در معرض کچلی قرار دارید. حدود 90درصد از 100هزار فولیکول مو در هر زمانی رشد می‌کنند و 10درصد بقیه در فاز استراحت قرار دارند، وقتی که مویی می‌ریزد، در عرض 2 تا 3ماه موی جدید جایگزین آن می‌شود و چرخه رشد دوباره فعالیت خود را آغاز می‌کند.


4 -
ریزش مو در اثر استرس

یک شوک به سیستم بدن مثل عمل‌های جراحی، زایمان، مصرف برخی داروها، رژیم‌های غذایی نامناسب، استرس شدید و مشکلات تیروئیدی می‌تواند به اجبار مو را در فاز توقف و استراحت یا همان تلوژن قرار دهد. بعد از 2ماه مشاهده می‌کنید که موها شروع به ریزش می‌کنند، این حالت تلوژن نامیده می‌شود. گاهی اصطلاحا به این حالت می‌گویید: «وقتی دستم را داخل موهایم می‌کنم، موهایم پایین می‌آید.» در اکثر مواقع خیلی زود موها دوباره شروع به رشد می‌کنند. درمان این شرایط بسته به تجویز و نظر پزشک دارد.


5 -
گاهی ریزش موها، از علائم آلوپسیا است

در آلوپسیا یا طاسی سکه‌ای یا ناحیه‌ای، سیستم دفاعی بدن اشتباها به فولیکول‌های مو حمله می‌کند و باعث ریزش موها می‌شود و این مساله ناگهانی رخ می‌دهد. اکثر افراد یک یا 2نقطه کچلی در سر خود دارند. اما در برخی موارد تمام موهای بدن می‌ریزد. این شرایط بسیار حاد نیست و به نظر می‌رسد ریشه روانی داشته باشد. موها یا خود به خود به حالت اولیه برمی‌گردند و یا با درمان‌های خاص دوباره رشد می‌کنند.


6 -
ژنتیک باعث ریزش موی 90درصد از آقایان می‌شود

 
اگر پدر شما کچل است، شما هم در آینده کچل خواهید شد. البته ریزش موی آقایان بیشتر از خانواده مادر به ارث می رسد تا پدر. بنابراین اگر به موهای پدر و مادرتان نگاه کنید، متوجه خواهید شد که شما در آینده چه موهایی خواهید داشت. کچلی از خانواده پدر معمولا باعث کچلی کامل فرد نمی‌شود و فقط موهای وسط می‌ریزد. استفاده از داروهایی مثل ماینوکسیدیل می‌تواند این پروسه را کمی به تاخیر بیاندازد.

اما ژنتیک در ریزش موی خانم‌ها نقشی ندارد و ریزش موی خانم‌ها اغلب به دلیل نازک شدن تار موهاست. علی‌رغم آقایان، در خانم‌ها کچلی خیلی به ندرت دیده می‌شود و ریزش مو با روند کندتری پیش می‌رود.


7 -
مو هم مثل پوست به مراقبت در برابر آفتاب نیاز دارد.

در معرض نور خورشید قرار گرفتن باعث شکنندگی موها می‌شود. موها خشک شده و به راحتی می‌ریزند. اگر موهای نازکی دارید، خطر آسیب‌دیدگی در شما بیشتر است. بنابراین از محصولاتی که حاوی ضدآفتاب هستند، استفاده کنید.


8 -
موهای شفاف غذا می‌خواهند

در اکثر موارد رژیم‌های غذایی نادرست روی موها تاثیر منفی به جای می‌گذارد. موها برای سلامت خود به پروتئین آهن و اسیدهای چرب امگا3، زینک (روی) و ویتامینA نیاز دارند. رژیم‌های غذایی کم‌کالری اغلب با فقدان این مواد همراه هستند، بنابراین می‌توانند باعث کاهش و متوقف شدن رشد موها و کدر شدن آنها شوند. اگر فقدان مواد مغذی زیاد باشد، موها دچار ریزش خواهند شد.

 
رژیم سلامت موها:

توصیه پزشکان در همه جای دنیا تقریبا یکی است. یک رژیم عادی که نه تنها برای سلامت موها، بلکه برای سلامت قلب نیز مفید است.
غذاهایی مثل سالمون، آجیل و هویج را حتما در این منو قرار دهید. وجود اسیدهای چرب امگا3 موجود در سالمون، ویتامینA موجود در اسفناج و هویج، سلنیوم موجود در آجیل و زینک موجود در گردو باعث شفافی و درخشانی موها می‌شود. این مواد غذایی به سلامت موها و پوست سر کمک می‌کند. در این میان از لبنیات کم‌چرب، غلات و سبزیجات هم غافل نشوید.


 9 -
سفید شدن زودهنگام موها بدین معناست که بدنتان به سرعت رو به پیری می‌رود

سفید شدن زودهنگام ژنتیکی است. گاهی اوقات جوگندمی شدن موها ارتباطی با پیری ندارد. ممکن است شما هنوز به مرز 40سالگی هم نرسیده باشید اما موی سفید داشته باشید و این برمی‌گردد به سابقه خانوادگی شما. سفید شدن موها همیشه ناشی از عدم سلامت نیست اما مشکلاتی مثل کم‌خونی، تیروئید، فقدان ویتامین B12 و یا Vitiligo می‌تواند باعث سفید شدن زودهنگام موها شود. برای پوشاندن موهای سفید می‌تواند آنها را رنگ و یا هایلایت کنید، اما مراقب باشید زیرا برخی افراد به مواد شیمیایی موجود در رنگ‌ها حساسیت دارند و در نتیجه با مشکل خارش یا سوختگی پوست سر مواجه می‌شوند.


10 - 
برس کشیدن موها به سلامت مو کمک می‌کند

ور رفتن به موها باعث تضعیف آنها می‌شود. استفاده از سشوار، اتوی مو، صاف کردن موها و برس کشیدن بیش از حد نیز از عواملی هستند که باعث آسیب‌دیدگی لایه بیرونی (کوتیکول) مو می‌شوند، زیرا حرارت باعث خشکی و شکنندگی موها می‌شود. در این صورت چاره‌ای ندارید جز اینکه موهای آسیب‌دیده را کوتاه کنید.

گاهی برخی داروها مثل وارفارین، داروهای ضدافسردگی، داروهای معده، آرتروز، ضدبارداری و فشار خون باعث ریزش مو می‌شوند. در این موارد اغلب با قطع مصرف دارو، ریزش موها متوقف می‌شود. ماساژ دادن پوست سر نیز نمی‌تواند پروسه مو را متوقف کند، زیرا پوست سر با عصب‌هایی پوشیده شده که بسیار حساس هستند و ماساژ پوست سر باعث افزایش جریان خون می‌شود. در این هنگام مغز هورمون‌های خوبی مثل لوپامین و سروتونین را ترشح می‌کند که بسیار موثر هستند.


11 -
کشیدن بیش از حد و بستن سفت آنها نیز می‌تواند باعث ریزش شوند

طاسی در اثر کشش موها باعث آسیب‌دیدگی فولیکول‌های مو می‌شود.
دم اسبی کردن موها اگر سفت و محکم باشد، به ریشه مو آسیب می‌رساند و باعث شکنندگی و ریزش موها می‌شود. اکستنشن و اضافه کردن مو نیز همین تاثیر را روی موها برجای می‌گذارد، زیرا وزن بیشتری را باید محتمل شود و این باعث ریزش مو می‌شود. تغییر مدل موها معمولا این حالت را از بین می‌برد.

 

 

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:26 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی


تعریف دانشجو : موجودی است نحیف ، بی پول و عصبی شبیه انسان

که از تخم مرغ و گوجه فرنگی تغذیه
 می کند و دشمنی عجیبی با کتاب دارد !

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:17 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 اصلاح رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین اساس درمان در مکتب طب سنتی هند، (آیورودا) است. متخصصان این شیوه درمانی، اصلاح الگوی تغذیه و شیوه زندگی را در درمان بسیاری از بیماری‌های جسم و ذهن موثر می‌دانند

صحبت کردن یا تماشای فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی از دیگر فعالیت‌هایی است که نباید همزمان با مصرف غذا انجام شود. به اعتقاد این درمانگران، تماشای فیلم‌های پراسترس، شنیدن اخبار بد یا هیجان‌انگیز حین خوردن غذا می‌تواند تاثیرات منفی و مخربی را بر بدن داشته باشد.

    
براساس دیدگاه‌های مکتب طب سنتی هندی، نوع غذا و چگونگی مصرف موادغذایی و خوراکی‌ها تاثیر زیادی در ابتلای افراد به بیماری، درمان و همین‌طور پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها دارد. در این شیوه توصیه‌هایی برای چگونگی اصلاح رژیم و عادت‌های غذایی وجود دارد که برخی از آن‌ها را مرور می‌کنیم.

     
پیروان این شیوه درمانی در وعده‌های غذایی خود از موادغذایی تازه استفاده می‌کنند. آن‌ها سبزی‌ها و میوه‌ها را تازه و به‌صورت آب پز یا خام مصرف می‌کنند.

    
درمانگران آیورودا به مردم توصیه می‌کنند، هرگز غذای یک وعده غذایی را برای وعده دیگر درنظر نگیرند و غذا به مقداری برای یک وعده تهیه کنند که در همان یک وعده مصرف شود. از دیدگاه این گروه، گرم کردن دوباره غذای مانده زمینه‌ساز ابتلا به برخی از بیماری‌ها محسوب می‌شود.

    
مصرف موادغذایی کنسرو و فرآوری شده و همین‌طور استفاده از انواع خوراکی‌های منجمد شده در این شیوه درمانی به بیماران و حتی افراد سالم توصیه نمی‌شود، زیرا این موادغذایی با نگهدارنده‌ها و مواد شیمیایی که دارند برای بدن مضرند.

    
در این مکتب، درمانگران مردم را از نوشیدن انواع نوشابه‌های گازدار و آب بسیار سرد منع می‌کنند.


    
درمانگران طب آیورودا انجام تمرین‌های ورزشی و نرمش بلافاصله قبل یا بعد از وعده غذایی را نامناسب می‌دانند.

   
 
جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:15 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

لذتی که در عفو ( لطفا بخوانید أفووو) است در بخشش نیست !!!!!!!!

 

پدرو مادر عزیزم مرا أفووو-( عفو)-کن .

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:10 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 یارو به زنش میگه: عزیزم دكمه پیراهنم افتاده .

زنش میگه: خب میتونی کتت رو روی پیرهنت بپوشی

یارو میگه: آخه دو تا از دکمه های کتم هم افتاده

زنش میگه: اوا خاک عالم، مگه میخوای بدون پالتو از خونه بری بیرون !؟

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:9 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 دانه‌هاي كنجد، علاوه بر كلسيم، منبع خوبي از منگنز، مس، آهن و... هستند.

آيا مي‌دانيد مقدار كلسيم موجود در نصف پيمانه كنجد، ‌سه برابر بيشتر از شير در همان مقدار است؟ 

دانه‌هاي كنجد، علاوه بر كلسيم، منبع خوبي از منگنز، مس، منيزيم، آهن، فسفر،

 ويتامين ب1(تيامين)، روي، ويتامين اي، پروتئين سالم و فيبر هستند.

همچنین دانه‌هاي كنجد همچنين داراي دو ماده سی سامین و سی سامولین 
هستند كه از ابتلا

به فشار خون بالا و نيز آسيب اكسيداتيو كبد پيشگيري مي‌كنند.

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:8 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, :: 1:7 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1430
بازدید دیروز : 923
بازدید هفته : 2353
بازدید ماه : 2448
بازدید کل : 3577886
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>